Nieuws

IRISSYS-User Group–Workshop in Parijs

15 december 2015

IrisSys UserGroup h 

Zoals in onze laatste nieuwsbrief van september aangekondigd, vond de workshop voor de IRISSYS®-User Group plaats op 21 oktober 2015. Eurailscout France had de dit jaar plaatsvindende User Group workshop in samenwerking met de firma ERDMANN-Software GmbH georganiseerd. Deze vond plaats in de vergaderruimtes van de SNCF in Parijs en was de tweede op dit gebied.
Deze workshop maakt het voor de gebruikers mogelijk, hun ervaringen uit te wisselen en stelt ERDMANN i staat om nieuwe functies en kenmerken voor te stellen.
De deelnemers waren de Erdmann Softwaregesellschaft, SNCF, BAM Rail, ProRail, Strukton, Banedanmark, VolkerRail, Jernbaneverket, Infrabel, ONCF (Morocco Railway), SERSA Maschineller Gleisbau AG en Eurailscout. De aandacht ging uit naar de vereisten voor een langdurige prognose en onderhoud, de voorwaarden van de ondergrond en de gevolgen voor de spoorgeometrie en de wisselinspectie. Wij zouden alle deelnemers voor deze verrijkende en succesvolle even willen bedanken n verheugen ons op de volgende IRISSYS®-User Group – workshop binnen twee jaar.