Nieuws

Dit is de generatie van de SIM‘s

30 mei 2014

Onze SIM11 (=meetsysteem voor inspectie van wissels) heeft alle tests doorstaan en is nu gereed voor productie.

SIM11 operation 

Terwijl de SIM09 actief is in Frankrijk en de SIM10 in Italië druk bezig is, zal de SIM11 haar gemakkelijke transportsysteem gebruiken. Er staan verschillende activiteiten gepland op meerdere lokaties in Duitsland en Nederland. Eurailscout is, geconfronteerd met de toekomst, een upgrade gestart van haar nieuwe SIM´s. Om de concurrentie een stap voor te blijven, worden nieuw ontwikkelde camera´s en technologieën geïmplementeerd.

De SIM (Switch Inspection Measurement rijtuig) is speciaal ontworpen om inspecties uit te voeren op wissels.Met de korte afstand tussen middelpunten en een laag profiel. Er is voor alles gezorgd zodat de meetsystemen operatief blijven: ophanging, veren, koeling, verwarming en energievoorziening.

Op dit moment zijn 3 van de SIM´s operationeel in Europa. Zij zijn in productie in Nederland (SIM11), Italië (SIM10) en Frankrijk (SIM09) en meer SIM´s zullen worden gebouwd. EURAILSCOUT had de laagste prijs bij de tender voor wissels in Nederland deze zomer en toont daarbij aan dat het een zeer competitief concept is.

Lees hier meer over de voordelen en specificaties.